Правильний догляд – запорука здорового волосся!

Усі мріють про довге, шовковисте та здорове волосся. Однак, далеко не кожен вміє за ним правильно доглядати. Сьогодні ми розкриємо секрети, які допоможуть відростити омріяну довжину та подбати про красу ваших локонів. Звертаємо вашу увагу на те, що якісний догляд складається з кількох етапів, яких необхідно дотримуватися та про які розповімо нижче.

ПІЛІНГ

  1. Використовуємо пілінг для того, щоб очистити шкіру голови від ороговілих клітин шкіри та забруднень. Регулярне відлущування шкіри голови є ключовим моментом на шляху до здорового і блискучого волосся від коренів до кінчиків.
  2. Ретельно промиваємо волосся. Наголошуємо, що вода повинна бути саме теплою, а не гарячою.

ШАМПУНЬ

  1. Шампунь обираємо за типом шкіри голови (нормальна, суха, жирна). Це може бути шампунь для глибоко очищення шкіри голови, проти випадіння волосся, або ж для надання об’єму.
  2. Насамперед, ми добре спінюємо шампунь в руках, а лише тоді наносимо його на вологе волосся.
  3. Злегка масажуємо. Змиваємо. Наносимо шампунь вдруге. Загалом, волосся потрібно мити тоді, коли виникає така необхідність. Не існує встановленого графіка, це все індивідуально.

МАСКА

  1. Тепер переходимо до наступного етапу – нанесення маски. Ще раз зазначимо, що шампунь ми обираємо за станом шкіри голови, а ось маску чи кондиціонер уже за станом волосся.
  2. Одягаємо поліетиленову шапочку і забезпечуємо волоссю тепловий ефект на 15-20 хв. Змиваємо водою.

ЛОСЬЙОН

  1. На завершальному етапі наносимо лосьйон, який ефективно живить волосся зсередини. Наносимо засіб на чисту шкіру голови. Не змиваємо.

Ось і все, 4 простих, але надзвичайно дієвих етапи на шляху до здорового та шовковистого волосся. Користуйтеся нашими порадами та насолоджуйтеся розкішним результатом, який не змусить вас довго очікувати.

 

 

Smart Beauty Team
Коментарів немає
Категорії:
Новини, Посібники
Відгуки
Поки немає жодного відгуку.
Написати відгук
Всі результати пошуку