Навчаємося найкращого у найкращих: Бренд Instytutum.

Для когось п’ятниця – це уже повноцінний вихідний, а для нас – це ще один продуктивний день, наповнений корисною інформацією та цікавими зустрічами!

Сьогодні, у стінах офісу компанії Smart Beauty, відбулося офлайн-навчання по бренду швейцарської космецевтики Instytutum спільно з регіональним представником та лектором даного бренду. Ми вивчали та тестували, досліджували протоколи догляду та детально обговорювали ефективність кожного засобу, надихалися неймовірною історією бренду зі світовим ім’ям та, що не менш важливо, українською душею, адже засновниця бренду Instytutum Наталія Деркач – українка, метою якої є «навчити весь світ трансформувати шкіру вдома та досягати реальних результатів».

Ще один незабутньо-корисний день у скарбничку компанії Smart Beauty. Продовжуємо розвиватися та вдосконалюватися заради наших клієнтів та улюбленої справи. Шукайте засоби від унікального бренду Instytutum на поличках бутиків Smart Beauty, адже саме тут ви зможете отримати кваліфіковану консультацію, розібратися зі щоденною рутиною, визначити потреби вашої шкіри та підібрати правильний догляд, а наші сертифіковані консультанти залюбки вам у цьому допоможуть!

 

 

Smart Beauty Team
Коментарів немає
Категорії:
Новини
Відгуки
Поки немає жодного відгуку.
Написати відгук
Всі результати пошуку