“Навчання – шлях до успіху!” – незмінний девіз компанії Smart Beauty Ukraine.

«Навчання – шлях до успіху!» – саме з таким девізом команда Smart Beauty Ukraine розпочинає кожну свою подорож, націлену на здобуття нових знань. Цього разу наш тиждень розпочався з навчання по трихологічному бренду Orising у Львові! Ми відвідали семінар у провідних спікерів України, заради того, аби навчитися глибинно розбиратися у потребах наших клієнтів, а також рекомендувати засоби, які допоможуть вирішити будь-яке проблематичне питання, що стосується лікування та догляду за волоссям чи шкірою голови.

Зокрема, сьогодні ми:

  • дізналися про вплив гормонів на стан волосся;
  • проаналізували методи діагностики та лікування при перших ознаках випадіння;
  • розібрали причини випадіння волосся у чоловіків, а також випадки при яких випадає пігментне волосся;
  • дослідили методи боротьби з алопецією;
  • поговорили про пересадження волосся, переваги та недоліки цієї терапії.
  • отримали сертифікати з успішно пройденого навчання за темою “Гормони і волосся”.

І ще багато-багато цікавого та корисного прослухали, законспектували та залишили у своїй пам’яті для подальшого аналізу та застосування на практиці.

Нема краще проведеного часу, аніж час проведений з користю!

Команда Smart Beauty Ukraine щиро дякує організаторам семінару за якісно подану інформацію та дружню атмосферу! Продовжуємо вдосконалюватися та навчатися заради улюбленої справи!

Нагадаємо, що Orising – це італійський фітоесенціальний бренд, який уже півстоліття вирішує усі проблеми трихологічного характеру.  Косметику цього бренду використовують по всьому світу, її прихильниками стали жителі вже більш ніж сорока країн Європи. А все завдяки винятково натуральному складу та високій ефективності. ORising – це рішення для чоловіків та жінок, які бажають знайти найкращий спосіб піклування про красу волосся і шкіру голови.

Smart Beauty Team
Коментарів немає
Категорії:
Новини
Відгуки
Поки немає жодного відгуку.
Написати відгук
Всі результати пошуку