Ми знаємо, як подбати про красу вашого волосся!

“Кератинове вирівнювання”, “ботокс”, мабуть, кожна друга жінка чула про ці техніки, які обіцяють кардинально відновити та покращити стан волосся. Проте, ніхто не говорить про шкоду, яку несуть ці процедури для здоров’я та життя людини.
Коротко про кератинове вирівнювання. На попередньо очищене і підсушене волосся наносять склад, який містить рідкий кератин в поєднанні з формальдегідом. Формальдегід — дуже токсична речовина. Формальдегіди вражають слизову, дихальні шляхи і шкірний покрив.
Японці провели найпростіший дослід: в сире куряче яйце додали формальдегід. У результаті це викликало стрімку коагуляцію білка.
Кератинове вирівнювання, ботокс руйнують волосся, дають тимчасовий, ілюзорний ефект, піддають ризику здоров’я людини.
Але є процедура, яка вирішує цих два питання.
HAPPY HEALTHY HAIR – новітня японська інноваційна реконструювальна система від компанії HAHONICO, назва якої перекладається як «щасливе та здорове волосся». Абсолютно безпечний для здоров’я склад реконструкції Hahonico просто унікальний: туди входить кутикулярний кератин. Кутикулярний кератин — це цінний кератин, який можна добути лише з 0.002% вовни овець, виключно з підшерстя.


Під час поетапної процедури, кутикулярний кератин, проникаючи під кутикулу волосини, відновлює міжклітинний мембранний комплекс, заповнює порожнини, утворені в результаті пошкодження, насичує внутрішні шари волосся, наповнює і живить.
Ретельно дослідивши структуру волосся українок, вчені японської лабораторії компанії Hahonico прийшли до висновку, що основна їхня проблема, це нестача у волоссі саме молекул вологи і жирів.
Реконструювальна система створена безпосередньо для українського типу волосся, формула серії розроблялася з урахуванням глибокого аналізу мікроструктури волосся українок, а також з огляду жорсткості та складу української води.
Реконструкція волосся від японського преміального бренду Hahonico показана у т.ч. вагітним та лактуючим жінкам. Має накопичувальну дію. Інтервал між процедурами 4-6 тижнів залежно від домашнього догляду.
Незабаром доступна у нашому салоні в ТЦ Егоіст Луцьк, пр. Соборності 22.

Smart Beauty Team
Коментарів немає
Категорії:
Новини, Посібники
Відгуки
Поки немає жодного відгуку.
Написати відгук
Всі результати пошуку