Домашній догляд за шкірою обличчя. Головні щоденні правила.

Усі ми хочемо мати бездоганний вигляд. І першим кроком до здійснення цього бажання стане саме правильний домашній догляд. Усе просто – варто лише засвоїти кілька порад, які неодмінно знадобляться вам на шляху до чистої та здорової шкіри.

 

1 Визначаємо тип шкіри:

Нормальний тип – шкіра з рівномірним тоном, вузькими порами, відсутньою пігментацією.

Сухий тип – тонка, чутлива до впливу факторів навколишнього середовища шкіра.

Комбінований тип  – поєднання двох типів на різних ділянках шкіри.

Жирний тип – характеризується надмірним виділенням шкірного себуму, блиском, утворенням комедонів.

2 Відповідно до типу підбираємо базовий догляд.

Неправильно підібрані косметичні засоби не принесуть очікуваного результату, а лише додадуть зайвих проблем з обличчям.

3 Правильний догляд складається з кількох етапів:

  • Ретельне очищення. Використовуйте засіб для очищення шкіри на олійній або водяній основі в залежності від потреб вашої шкіри.
  • Тонізація. Використовуйте тонізуючий догляд за обличчям для відновлення водного балансу шкіри та задля запобігання утворення мімічних зморшок.
  • Інтенсивне живлення. Використовуйте сироватку з антиоксидантною дією для захисту шкірного покриву від ушкоджень спричинених вільними радикалами.
  • Зменшення запалень в окремих зонах. Цей крок необхідно виконувати у випадку, коли шкіра має певні проблеми – акне, почервоніння, лущення. Доглядова косметика для обличчя має бути підібрана дуже ретельно для точкового нанесення на окремі місця з метою заспокоєння шкіри та зменшення запальних елементів.
  • Ефективне зволоження. Використовуйте зволожувальний крем для обличчя, а також окремо під очі, для шиї та зони декольте.
  • Захист від сонячних променів. Захисний крем від УФ-випромінювання варто використовувати після усіх етапів догляду. Сонцезахисні засоби наносять на шкіру приблизно за 30 хвилин до виходу на вулицю.

 

Smart Beauty Team
Коментарів немає
Категорії:
Новини, Посібники
Відгуки
Поки немає жодного відгуку.
Написати відгук
Всі результати пошуку