Революційна корейська косметика уже у Луцьку

Революційна корейська косметика уже у Луцьку, і з нею лучан знайомлять Леся та Оксана Коробчуки. Ці розкішні леді відкрили у нашому місті перший спеціалізований бутик із неймовірними, визнаними у цілому світі засобами по догляду за шкірою обличчя, тілом та волоссям для цілої родини.

Назва бутику «Smart Beauty» говорить сама за себе – мудра краса за розумні кошти. Журнал «People UA» завжди цікавиться усіма новинками сфери краси, а особливо темами, які цікавлять прекрасну половину людства: як бути чарівними, як зберегти свою красу та молодість якомога довше. Тому ми вирішили завітати в гості у «Smart Beauty» та розказати Вам про найяскравіші новинки, провідні бренди, ефективний догляд, революційну 10-етапну корейську систему щоденного догляду за шкірою обличчя, яка зробила революцію у всесвітній б’юті індустрії.

Оксана і Леся розповідають, що спробувавши ці мегаефективні, дуже дієві, а головне – абсолютно натуральні засоби, вирішили привезти їх до свого рідного міста і подарувати лучанам можливість застосовувати найкращі засоби в своєму щоденному догляді. «Кожна панянка, яка вже спробувала корейську систему догляду, стала її палкою шанувальницею, адже це любов із першого застосування», – стверджує Оксана Коробчук.

У чому ж секрет корейської косметики?..  Леся та Оксана розповідають, що вона складається з натуральних, виключно природних компонентів. І якщо косметичний засіб догляду буде підібрано правильно, залежно від потреби, типу шкіри та віку, то «вау-ефект» гарантовано.

У бутику працюють кваліфіковані консультанти, які допоможуть не розгубитися у величезному асортименті косметичних засобів і нададуть професійну та вичерпну консультацію. Сировина для виготовлення корейської косметики – добірна і найкраща.

Зокрема, якщо крем виготовлений на основі козиного молока, то його дають кози, що смикають травичку з екологічно чистих пасовищ Нової Зеландії… Якщо ж на упаковці зазначено, що гель створений на основі талої води льодовика, то так воно і є – запевняють співрозмовниці. Засоби створені на основі слизу медузи, витяжки з ікри, жиру крокодила, пептидів змії, гідролізованого морського колагену, екстракт 24-каратного золота, напилення діамантів, вулканічної лави, червоної гімалайської солі, екстракту пташиних гнізд, амінокислот, витяжки плаценти, екстракту муцина равликів і це – лише початок списку унікальних природних, цілющих та екологічно чистих компонентів корейських косметичних засобів. Кожен засіб догляду є унікальний, має свою неповторну філософію, історію і любов мільйонів прихильників з усього світу.

Зазначимо, що статистичні дані за минулий рік підтверджують слова про всесвітню любов до цієї дивовижної косметики: товарообіг засобів К-індустрії склав 5 частку від усіх косметичних засобів світової індустрії. Це неймовірні засоби, які зроблять Вашу зовнішність ідеальною. Вже після першого застосування Ви гарантовано отримаєте помітний результат.

Гордістю бутику краси «Smart Beauty» є улюблена серія засобів від провідного бренду «Missha» – на основі стародавніх рецептів імператорської родини. Дана серія створена на базі ферментованих відварів цілющих трав, рідкісних рослин Південної Кореї. Завдяки їх дії відбувається ліфтинг шкіри обличчя, розгладжуються зморшки, вирівнюється колір та рельєф шкіри, відбувається її потужне омолодження.

Власниці бутика краси «Smart Beauty» розповіли, що постійно працюють над активним розвитком, розширенням асортименту продукції. Тому відкриємо Вам секрет, що незабаром будуть представлені унікальні серії по догляду від японських та єгипетських провідних брендів. Ці бізнес-леді проводять майстер-класи для лучанок із провідним візажистом міста Луцька – Наталією Кононюк, з надзвичайним жіночим психологом Юлією Дзюбою. «Ми прагнемо, щоб кожна жінка полюбила себе, хотіла усвідомлено дбати та доглядати за своєю красою, вміла зберігти свою молодість, стала натхненною та впевненою у собі, відкритою до нового, динамічною і щасливою. Ми переконані, що красива та щаслива жінка здатна зробити свою родину міцною і процвітаючою, тому красиві українські жінки – це запорука розквіту нашої України», – переконані Леся та Оксана Коробчуки.

Ще в бутику представлена продукція американського бренду «Victoria’s Secret». В «Smart Beauty» є все – від парфумів, спреїв, лосьйонів для тіла до неймовірних та яскравих б’юті-кейсів цього бренду. А ціни просто вражають! Дівчата запрошують усіх у цьому переконатись.

Наостанок Оксана та Леся Коробчуки розповіли, що мають на меті розвивати мережу бутиків краси, аби якомога більше жінок мали змогу застосовувати найкращі засоби у своєму щоденному догляді. Вагомою перевагою є те, що корейські бренди через величезну конкуренцію, постійний розвиток і високі стандарти вибагливих покупців створюють свої засоби найвищої якості за мінімальні кошти. Саме тому всі засоби можна придбати за доступними цінами, хоча вони забезпечують ефект, як дороговартісні салонні процедури.

Варто відмітити, що у «Smart Beauty» постійно проходять різноманітні акції та розіграші. От саме зараз стартував розіграш, умови якого можна дізнатися на інтернет-сторінках бутику, а призами будуть найтоповіші засоби.

Бутик  краси «Smart  Beauty»

@smartbeauty_ukraine

Опубліковано: People UA № 2(48), осінь 2019

http://top-people.com.ua/articles/smart-beauty

Smart Beauty Team
Коментарів немає
Категорії:
Новини, Посібники
Відгуки
Поки немає жодного відгуку.
Написати відгук
Всі результати пошуку