Newland All Nature – бренд, що підкорив ваші серця!

Наша компанія є ексклюзивним дистриб’ютором люксового космецевтичного бренду по догляду за шкірою обличчя Newland All Nature. Це один із тих брендів, про якість та особливість якого ми готові розповідати 24/7, адже він того вартий! Унікальні рецептури, натуральні екстракти, контроль якості та виробництва – ось у чому полягає бездоганність кожного із продуктів цього бренду.

 

Newland All Nature – люксовий бренд космецевтичних засобів, заснований у Південній Кореї, який має багатолітню історію створення унікальних рецептур, власний науково-дослідний інститут, патенти на клінічно-протестовані компоненти, володіє міжнародними сертифікатами якості (Міжнародний стандарт ISO 22716 та Міжнародний стандарт ISO 9001), і підкорив серця мільйонів людей у понад 30 країнах світу!

 

Космецевтичні засоби Newland All Nature направлені на: активне омолодження, боротьбу із чутливість шкіри, розацеа та куперозом, акне. Окрім цього, бренд розробив спеціальну лінійку засобів, яка підходить для дітей з атопічним дерматитом.

У асортименті компанії SMART BEAUTY представлені: зволожувальний крем, кушони, гідрофільна олійка, багатофункціональний лосьйон, тонер, есенція, живильна тканинна маска та багато інших позицій, серед яких ви точно віднайде свій ідеальний засіб, або ж скомплектуєте весь базовий домашній догляд за шкірою обличчя.

Варто лише один раз спробувати, аби переконатися у ефективності кожного із засобів та закохатися по самі вуха!

 

Smart Beauty Team
Коментарів немає
Категорії:
Новини, Посібники
Відгуки
Поки немає жодного відгуку.
Написати відгук
Всі результати пошуку